sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Väsymystä ja yrjötystä

Tätä se nyt on: väsyttää ja yrjöttää. Ja nyt on kolmaskin "oire": kohta täytyy mennä ostamaan isommat rintsikat! A-miinuksesta jotain isompaa?

Viime viikonlopun otin aika rauhallisesti, vähän liiankin rauhallisesti. Sekä lauantaina että sunnuntaina olin vaakatasossa klo 13:een asti. Sohvalla on hyvä olla ja ottaa tirsat. Mä nimittäin valvon öisin pari tuntia, ja se ei ole yhtään kivaa! Aikaisin olen mennyt myös nukkumaan, viimeistään kymppiuutisten jälkeen. Öinen valvominen saisi vain jäädä pois.

Lauantaina ystävä tuli pelaamaan, ja hän oli meillä ilta-yhdeksään asti. Huidoimme Wii-pelin tahdissa monta tuntia. Onneksi sain välillä istua sohvalla.
Saunassakin käytiin, vaikka minulle maistuu nykyään vain alehyllyllä istuskelu.

Sunnuntaina sama peli, eli aamiaisen jälkeen täytyi mennä sohvalle vaakatasoon, kun tuo aamiaisen syönti ottaa niin kovasti voimille :-(
Levättyäni kävimme pyöräilemässä. En oikein jaksa pyöräillä, ihan hitaasti vaan. Ylämäkien jälkeen täytyy istahtaa tarakalle lepäämään muutamaksi minuutiksi. Kyllä on kunto mennyt tosi alas! Tai siis se on tämä öklötys ja väsymys, mikä vetää ihan veteläksi. Ei kiva, ei.

Taitaa tältä kesältä jäädä väliin 50 kilsan pyörälenkit. Ja joka kesä olemme aloittaneet loman niin, että pyöräilemme töistä kotia, mutta sekin jää tältä erää. Ja en taida mennä rullaluistimillakaan. Mitäköhän sitä voisi tehdä? No, tän öklötyksen kanssa en jaksa tehdä mitään, ehkä kävellä jonkin verran.


On se kumma, kun maistuu vain lasten ruoat: perunamuussi, makaronilaatikko, riisi.
Jopa kurkku tuntuu pahalta! Onneksi sentään hedelmät ja tomaatit ovat ok.

Mielenkiintoisia aikoja eletään.

Ei kommentteja: