tiistai 28. syyskuuta 2010

Miesten kengät

Taisin keksiä, miksi jalkani ovat olleet niin huonossa kunnossa. Minun kenkäni ovat käyneet pieniksi! Kävin lauantaina Tarjoustalosta hakemassa miesten 41-koon kengät, joissa on leveämpi lesti kuin omissani. Eipä ole varpaat enää moksiskaan, saavat kaikessa rauhassa olla turvoksissa. Kengät olivat halvat ja hiostavat, muuten ovat ok.
Olimme menossa Espoon Selloon hakemaan nimmaria Aku Ankka piirtäjältä, ja olin ottanut oman kenttätuolin mukaan jonotusta silmällä pitäen. Ei me jääty jonottaa, sitä jonoa oli jo kilsa...

Toinen hyvä keino jalkojen piristämiseen on vadillinen kylmää vettä, jossa on jääkuutioita. Ai että se tuntuu hyvältä!!! Savu vaan nousee, kun jalat iskee vatiin. Näillä tempuilla olen pystynyt nyt nukkumaan ilman jalkasärkyjä.

Tosin nyt en ole kävellyt pitkiä matkoja. Minusta on tullut täysin autoihminen.

Eilen kävin uimahallissa hierovissa suihkuissa ja käsiä voimistelemassa. Siellä vedessä on niin ihanaa, kun olo tuntuu niin kevyeltä. Ai että, kun nousen vedestä, niin tunnen, kuinka painava olen, ja kävelen vaappuen saunomaan.

Tänään sain kotona jälleen järjestettyä yhtä nurkkausta, melkein. Mahaa alkoi piukomaan lattialta noukkiminen, niin oli pakko lopettaa. Enää yksi rykäys ja nurkkaus on järjestetty. Olen sitä järjestellyt kuin iisakin kirkkoa. Ei meinaa millään tulla valmista.

Huomenna menen taas Naistenklinikalle. Hui! Saan taas jännätä lapsivesitilannetta. Elossa tytöt ovat, moukaroi niin toi pienempi, että ulospäin näkyy. Kultsi on ollut pätinöissään, kun hän on pitänyt kättään mahani päällä ja tuntenut pienemmän potkut. Ne alkaa aina silloin meuhkaamaan, kun istahdan taikka menen nukkumaan. Lapsi voi hyvin, kun liikkuu/potkii.
--------------
Kiva tietää, että tällä blogilla on lukijoita.

Ei kommentteja: