tiistai 13. huhtikuuta 2010

Merkkejä odotellessa

Nyt olen muutamia päiviä ollut tästä onnellisesta asiasta tietoinen, mutta oma kroppa ei tiedä vielä mitään. Ehkä hajuaisti on herkistynyt, mutta ei kyllä vielä mitenkään merkitsevästi, että voisin reilusti sanoa, mistä johtuu. Vatsassa ehkä kipristelee... Kalenteria kun katson, menkkojen olisi pitänyt pari päivää sitten alkaa, mutta ehkä se raskaushormooni on vielä niin pienimääräinen, että sen takia ei vielä ole mitään suurta tuntemusta.

Muistellessani viisi vuotta taaksepäin, silloin alkoi öklöttää suunilleen sitten, kun menkat olivat viikon myöhässä. Eli ehkä tällä viikolla jää kahvinjuonti, tai sitten ei.

Taisimme viisi vuotta sitten menettää yhden asiakkaan, kun hänen hajuvesi kävi minun nenääni liian voimakkaasti. Eh, tällä kertaa yritän vain kestää voimakkaat tuoksut. Olen muutenkin hajusteherkkä, joten voipi olla vaikeaa.

Jätin untasyventävät pois heti, kun sain tietää. To-pe -välinen yö oli vähän paha: nukuin koiranunta, tosi kevyesti, no siltä ainakin tuntui. Olin kyllä ihan pirteä koko päivän.
Seuraavan yön nukuin syvää unta sen, mitä nukuin, mutta heräsin varmaankin neljä kertaa. Odotan, että se raskaushormooni saa minut nukkumaan kunnolla mahdollisimman pian. Unettomuutta pelkään.

No, näillä tiedoilla ja tuntemuksilla mennään.

Ei kommentteja: