perjantai 18. kesäkuuta 2010

Ohi on...

...ärsyttävä pahoinvointi. En ole pitkään aikaan oksennellut, eikä enää ole sitä ainaista huonoa oloa. Voin oikeastaan aika hyvin, ja olen jaksanut aivan eri tavalla kuin toukokuussa. Tosin, jos olen ollut syömättä, niin sitten tulee huono olo. Joskus syödessä alkaa etomaan, mutta se menee onneksi ohi. Eli sillä saralla olo ok.
Tosin nyt on tullut sellainen vaiva kuin närästys. En aikaisemmin ole kärsinyt siitä, mutta nyt olen joutunut turvautumaan peräti samariiniin. Kun käyn syömässä, katson tarkkaa, mitä otan, esimerkiksi mausteiset, rasvaiset ja raskaat ruoat jätän väliin, otan vain jotain kevyttä: salaattia, riisiä, perunaa... Jopa rakkaat valkosipuli, feta, oliivit ovat pannassa. Ei maistu, ei.

Myös päänsärky on yleistynyt. Nyt on joka lauantai särkenyt päätä aamusta iltaa, että en ole jaksanut tehdä mitään. Panadol auttaa hetkeksi mutta vain hetkeksi.

Maha on kasvanut, kohta sen huomaa ulkopuolisetkin. Tosin sitä voisi luokitella lihomiseksi (paitsi kylkiluuni näkyvät!) tietämättömien tuttujen puolesta, mutta ehkä maha sitten kasvaa niin, että sen tajuaa vauvamahaksi.

--------------

Vakuutusyhtiöstä ei saada vakuutusta lapsille, joka olisi heti lasten synnyttyään voimassa. Miksikö? Koska olen yli 40-vuotias, vaikka munasolu onkin 34-vuotiaalta. Sitten kun lapset ovat kahden kuukauden ikäisiä, saamme heille vakuutuksen. Silloin minun iällä ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

--------------

Kävimme katsomassa lastenvaunuja. Emmaljungan kaksostenvaunut olisivat maksaneet jotain 600 euroa. Me nyt vielä katselemme. Sitten vasta, kun lapset olisivat elinkykyisiä (jos syntyvät liian aikaisin), alamme ostelemaan tarvikkeita. Yritän katsella, jos netistä löytyisi sellaiset käytetyt vaunut, jossa lapset ovat peräkkäin. Nuo leveät vaunut ovat niin leveitä!!! Peräti 80 senttiä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Meillä on kaksoset , nyt jo 7 vuotiaat.
Suosittelen ostamaan vaunut, jossa lapset ovat vierekkäin. Heitä on niin paljon helpompi hoitaa ja vahtia sellaisissa.
80 cm tuntuu leveältä, mutta niillä pääsee ihan hyvin kaikkiin tarvittaviin paikkoihin.
Tuttavilla ulkomailla on kolmoset ja jopa heilläkin oli vierekkäin istuttavat vaunut. Se oli jo näky!
Onnea raskaudelle. Toivottavasti kaikki menee hyvin!
Riikka T