keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Lapsukaiset 10 senttiä, jalkoineen 15 senttiä

Tänään olimme heti aamusta Naistenklinikalla. Emme saaneet kivaa 3D-kuvaa, mutta muutamia ihan tavallisia ultrakuvia annettiin. Oli toinen lääkäri, joka ei ollut niin innostunut kuvaamaan. Aikaa meni vain puoli tuntia tällä kertaa, ja pääsimme sisään 15 minuutissa. Lapset ovat kasvaneet mukavasti, saman verran näkyy olevan sikiövettä molemmilla, suunnilleen saman kokoisiakin ovat, joten kaikki hyvin sillä saralla.
Kerroin, että kaikki on hyvin. Ainoastaan se, että kun yöllä käyn vessassa kahden pintaan, niin sen jälkeen en saa unta. Eli neuvo oli olla juomatta illalla. Täytyy yrittää mennä janoisena nukkumaan.

Viime yönä jouduimme pitämään makuuhuoneen ovea auki, jotta ilma vaihtuisi. Aamuyöstä siirryin sohvalle nukkumaan, ja nukuin huonosti. Korvissa oli korvatulpat, silmillä musta riepu, kuten joka yö. Seitsemältä havahduin katsomaan kelloa, ja onneksi katsoin, koska kellon olisi pitänyt soida 6.30. Sain itseni 25 minuutissa pyörän päälle, ehdin käydä suihkussakin ennen sitä. Vieläkin väsyttää.

Kahden viikon päästä uudestaan Naistenklinikalle tsekkaukseen, ja siitä jälleen taas kahden viikon päästä. Ehdimme reissata siinä välissä kesälomallamme.

Ystävältä sain isoja vaatteita, joissa on kasvunvaraa. Hametta ja housua venyvine kuminauhoineen.

Tutut jo huomaavat, että maha on kasvanut. Tuntemattomat eivät vielä näe.

Kyselin lääkäriltä, että mitä teen, kun pyöräretken jälkeen vatsaa särkee. Eli "älä pyöräile", oli kehoitus. Kyselin, että jos ostan sellaisen tukiliivin, niin sitten voisin pyöräillä. Voin sitä toki kokeilla, mutta jos se ei auta, niin sitten täytyy jättää pyöräily väliin. Eilen kävelin 10 kilometriä, ja se ei tuntunut jälkikäteen pahalta. Ehkäpä täytyy alkaa käydä uimahallissa, vaikka en oikein tykkää mennä edestakaisin tylsää uintirataa. Jotain on tehtävä kuitenkin, koska selkä ja niskat ovat aivan jumissa.

Ei kyllä ole enää puhettakaan, että menisin hikijumppaan. Kuntosalilla olisi kiva käydä, mutta en ole saanut aikaiseksi, ja nyt se menee koko heinäkuuksi kiinni. Selkälihaksia tekisin, mutta vatsaa alkaa särkemään. Tylsää!

Nyt tänään on 16+0 viikkoja.

Ei kommentteja: